Lekker en toch uniek als Cafetarie ondernemer

gesloten-bord-bij-deur

friet-met-hamburger-en-slaLekker ordinair een patatje eten bij de cafetarie is in Nederland niet weg te denken. Zo eten wij Nederlanders gemiddeld 18 kilo friet per jaar! Dat is enorm veel als je bekijkt dat dit op basis van 1 persoon is berekend. Na een enkele leuke onderzoeken binnen de Nederlandse cafetaria branche zien we enorm mooie terugkeren van onze eigen Hollandse ondernemers. In plaats van dat we een enkele jaren geleden alleen maar de opkomst van ondernemers uit het buitenland onze cafetaria’s overnamen.

Onze oer Hollandse frietbakkers

Sinds een jaren zien we natuurlijk onder andere Kwalitaria, Febo, en nog een enkele mooie grotere ketens. Deze bedrijven hebben ieder zijn eigen onderscheid gemaakt zo wil Kwalitaria graag in de markt komen met zijn, kwaliteits / merk producten in zijn snackbar te verkopen. Febo heeft daarin tegen zijn gehele eigen assoritment en weet de klant al jaren te verleiden met lekkere milkshakes en goede snacks!

De biologische Frietbakkers

Ook zien we de laatste tijd veel biologische snackbars opkomen, deze specialiseren zich geheel op eigen producten vanuit de omstreek. Zeer inovatief en uiteraard goed voor de lokale economie.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *