Award laten maken in een vorm van bedrijfsnaambord

award-laten-maken-385x237

Er kunnen diverse soorten awards gemaakt worden voor bedrijven. Een bekende variant van een bedrijfsaward is een bedrijfsnaambord. Je kunt bedrijfsnaamborden tegenkomen bij gebouwen waarin meerdere bedrijven gevestigd zitten. Op de deur of in sommige gevallen bij de bel bevindt zich dan een naambord met de naam of het logo van het bedrijf zodat bezoekers meteen weten waar ze moeten zijn. Zo een naambordd wordt vaak als award uitgereikt aan bedrijven. Het is echter niet de enige soort award die aan een bedrijf kan worden uitgereikt. Buiten deze naambordjes zijn er nog talloze soorten awards. Een award laten maken is iets dat creativiteit en goede ideeën eist.

Award laten maken

Als je er eenmaal voor gekozen hebt dat je een award wilt laten maken in de vorm van een bedrijfsaward zijn er verschillende opties die je hebt. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een bedrijfsnaambord.

Dit is iets wat veel bedrijven op de deur hebben om direct aan bezoekers te laten zien dat de aan het juiste adres zijn. Er zijn echter verschillende soorten naamborden voor bedrijven.

Veelvoorkomende naamborden zijn op glas gemaakt. Dit kan plexiglas zijn, maar dit kan ook gravoglas zijn. De glazen bordjes hebben een kleur naar wens. Het kan natuurlijk een goed idee zijn om de huisstijlkleuren van het bedrijf te gebruiken op het bordje, of gewoon het logo van het bedrijf erop te plaatsen. Een logo wordt vaak onthouden door mensen. Wanneer iemand de link tussen een bepaald logo en een specifiek bedrijf eenmaal gelegd heeft wordt dit niet snel vergeten.

Behalve glas kan er ook gekozen worden voor een naambord op een stukje hout. Een soort boomstronk-achtig stukje hout met daarop de naam kan afhankelijk van het bedrijf in sommige gevallen wel toepasselijk zijn. Naamborden kunnen in verschillende soorten en maten worden gemaakt en kunnen zo groot zijn als nodig is.

Andere leuke awards voor bedrijven kunnen metalen labels zijn. Metalen labels zijn ook vaan in alle kleuren beschikbaar en kunnen opgehangen worden aan bijvoorbeeld deuren of muren. Deze labels worden veel gebruikt in bedrijven om bijvoorbeeld aan te tonen waar welke afdeling zit. Op de deur zit dan een naam van een specifieke afdeling op een klein labeltje, terwijl de grote labeltjes de bezoekers bijvoorbeeld welkom heten.

Waar is een naambord handig voor?

Een award is natuurlijk het leukst als een bedrijf er ook daadwerkelijk wat aan heeft. Wanneer de award een bedrijfsnaambord van het bedrijf is kan het bedrijf deze ophangen en oogt dit meteen een stuk professioneler. Klanten weten overigens dat ze aan het juiste adres zijn en het logo van het bedrijf wordt weer in beeld gebracht bij mensen wat toch weer niets positiefs is.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *